АГЕНДА

АГЕНДА

За одбележување на патрониот празник на СОУ „М.М.Брицо“

13.04.2018  год (петок)

 

  • 18.00 часот -ликовна изложба (Ателје АСНОМ)
  • 19.00 часот -академија (Спомен дом АСНОМ)

 

 

14.04.2018 год (сабота)

 

  • 9.00 часот – спортски натпревари
  • 10.30 часот -прием на гости
  • 10.30 часот -полагање на свежо цвеќе
  • 11.00 часот -заеднички коктел (презентација на хемиско – технолошка струка)