ГАЛЕРИЈА ОД ПАТРОНАТОТ 2018

ЧЕСТВУВАЊЕ НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА УЧИЛИШТЕТО

АГЕНДА


13.04.2018  год (петок)


 14.04.2018 год (сабота)


ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПОТЕНЦИЈАЛИТЕ НА УЧИЛИШТЕТО ПРЕД ИДНИТЕ СРЕДНОШКОЛЦИ


Кабинет по ХЕМИЈАКабинет по БИОЛОГИЈА                              


Кабинет по ИНФОРМАТИКА


Кабинет по АНГЛИСКИ                                      


Работилница на ТЕКСТИЛНАТА СТРУКА


Изработки од ПРЕХРАНБЕНАТА СТРУКА

  

  

  


ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА


АКАДЕМИЈА                                      видео од академијата на YouTube

Обраќање на директорот на училиштето

Хорот при СОУ „М.М.Брицо“

Хорот и оркестарот при СОУ „М.М.Брицо“

Рецитал

Соло настап на Ивана

Модна ревија

Ментори на модната ревија и ученички-маникенки

Скеч1

Скеч2

Играорната група при СОУ „М.М.Брицо“

 


СВЕЧЕНА ВЕЧЕРА

 


ПРИЕМ НА ГОСТИ


ПОЛАГАЊЕ НА СВЕЖО ЦВЕЌЕ

Претставници  од СОУ „М.М.Брицо“ Делчево

Претставници од локалната самоуправа  на општина Делчево

Претставници од  Седмо СОУ „Кузман Шапкарев” Благоевград Р.Бугарија

Претставници од ООУ „Св.Климент Охритски“ Делчево

 


ЗАЕДНИЧКИ  КОКТЕЛ

Производите што се изложени на масата се изработени од учениците од прехранбената струка

Обрачање на директорот на училиштето

 


СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ