ГАЛЕРИЈА

ЛИКОВНА   ГАЛЕРИЈА 2018 (патронат)

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

АКАДЕМИЈА 2018(патронат)

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

ПАТРОНЕН ПРАЗНИК 2018

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

СОУ „М.М.БРИЦО“  – ДЕЛЧЕВО

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

ПОСЕТА НА ПАРЛАМЕНТОТ НА РМ

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
Slider
.

ПРЕХРАНБЕН ТЕХНИЧАР – УЧЕСТВО НА НАТПРЕВАР

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
.

ПРАКТИЧНА НАСТАВА – АНАЛИЗА НА ХРАНА

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider
.

ВЕЛИДЕНСКА МАНИФЕСТАЦИЈА

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
.

СЛИВИЈАДА  2015

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
.

СЛИВИЈАДА  2016

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider