Државен натпревар по географија

На државниот натпревар по географија ,одржан на 07.05.2022 , нашата ученичка Ева Ивановска од прва година, освои трето место 🏆 Ученичката Ина Мишева од втора година,се здоби со втора награда.

Пофалници добија Андреа Димитровска и Наталија Дамјанова од прва година ;Ива Ивановска, Магдалена Георгиевска и Симона Ќурчиска од втора година; Александра Попова,Ерика Стоименовска и Фросина Јовановска.

Честитки до учениците и нивниот ментор, проф.Анета Николова.