Едукативна посета

Денес учениците од ll, lll и lV година од Хемиско – технолошка струка, Прехранбен техничар, имаа еднодневна едукативна посета на Центарот за јавно здравје во Кочани и компанијата Макпрогрес од Виница, за реализација на темите од УПР 1.Лабораториски испитувања на вода и прехранбени производи 2.Технологија на кондиторски производи и3.Анализа на храна