Еко-акција

Со ЕКО-акција во просториите на гимназијата М.М-Брицо и самиот двор на истата, во вторникот беше одбележан Светски ден на Шумата (21.03) и Светски ден на Водата (22.03) со учество на учениците и наставниците од училиштето.