Меѓународниот ден на жената „8 Март“ одбележан и во нашето училиште

8-ми Март- Ден на жената. Ден на победата на женската рамноправност со мажите (економска, политичка, социјална) .

Честит празник на сите жени! Бидете горди, достоинствени и храбри, затоа што сте жени!По повод овој ден,учениците од Ученичката заедница при нашето училиште организираше лотарија за понежниот пол . Благодарност до сите фирми кои ја подржаа лотаријата со нивното спонзорство:

 • Фротирка
 • Салон за убавина ,,Ангела”
 • ЈЛБ ,,Илинден”
 • Хотел ресторан ,,Панорама “
 • Салон за убавина ,, Pinky nails”
 • Фризерски салон ,, Hair obsession studio”
 • ПЗУ ,, Дентал хаус”
 • Бутик ,,Камче”
 • Парфимерија ,, Диор”
 • Салон за убавина ,, Брани”
 • ОЈУДГ ,,Весели цветови “
 • ЈТД ,, Извор Комит”
 • ДОЕЛ ,, Мартини 2000″
 • ,, Сони текс”
 • ,, Трен текс”
 • ,, Витекс”
 • ,, Стефи”
 • Продавница за подароци,, Анаста”
 • ,,Анси мебел”
 • TP ,,Baci”
 • ,,Брегал”
 • ,,Фротекс”
 • Салон за убавина ,,Elena nails”
 • Билјард клуб ,,Premium car wash”
 • Бензинска ,, Дади компани”
 • ,,Афродита”
 • Бутик ,, Креатив”
 • Ресторан ,, Царевоселски”
 • Салон за убавина ,,Азалеа”
 • Салон за убавина ,, Elena nails”
 • Слаткар ,,Даци”