Одбележан Денот на вљубените

По повод 14 февруари, Денот на вљубените, учениците од училишната заедница при СОУ „М.М-Брицо“ во соработка со учениците од текстилната и прехрамбената струка,организираа работилница на која беа изработени разни декорации и слатки кои ја симболизираат љубовта .

Во рамки на оваа работилница имаше и презентација на најубавите љубовни мисли која беше истакната во училишниот хол, пристоен декор и поставување паноа, со што магичната атмосфера на љубовта се ширеше во целото училиште.