СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ !!!

Предновогодишен  амбиент во нашето училиште се забележува насекаде, благодарение на креативните творби изработени од вештите раце на учениците од текстилнo – кожарската  струка при СОУ„М.М-Брицо“-Делчево.

И оваа година ,под менторство на професорите од оваа струка,во склоп на креативната работилница,тие изработија прекрасни новогодишни креации кои ги красат просториите на училиштето.

За секој вработен во оваа институција вредните ученици направија подарок, внесувајќи празнична магија и позитивен дух.

Среќни празници на сите ,со желби за среќа, успех , здравје во Новата 2022 год.