Успех на нашите гимназијалци на регионалниот натпревар по биологија

Регионалните натпревари по биологија за средно образование се одржаа на 10 мај 2021 преку MS Teams и тестирање  на ClassMarker платформата.

На натпреварот учествуваа и нашите гимназијалци на кој постигнаа извонредни резултати со кои се пласираа на државниот натпревар по биологија.

1.Ина Мишева I- награда,

2.Симона Ќурчиска II- награда,

3.Ана Телетанска II- награда,

4.Магдалена Георгиевска III- награда,

5.Андреа Толевска III- награда

Честитки за учениците и за нивниот ментор и им посакуваме успех во нивното понатамошно натпреварување.