УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРЕХРАМБЕНА И ТЕКСТИЛНА СТРУКА

Учениците од  прехрамбена и текстилна струка од прва година заедно се собраа со учениците од четврта и трета година да ги изработат своите проекти за патронатот на училиштето.

Подготовка на кифли за патронатот од учениците од прехрамбена струка

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Подготовка за патронатот за модна ревија 2018

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider