Државно првенство во ракомет

На ден 05-05-2023 год во Делчево се одржа Државно првенство во ракомет – женски на кое учествуваа М.М.Брицо – Делчево, Јосип Броз Тито – Битола и Никола Карев – Скопје.Ј.Б.Тито – М.М.Брицо 23-21М.М.Брицо – Никола Карев 29-13Никола Карев – Ј.Б.Тито 10-18Прво место е екипата на Ј.Б.Тито од Битола , второ место М.М.Брицо од Делчево и трето место Никола Карев од Скопје.

Честитки за сите учесници. Ви посакуваме многу успех и понатаму.