Матуранти 2023

На 19 мај , свечено го завршија своето средно образование матурантите од нашето училиште.

Прославата започна во училишниот двор а вечерта продолжи со дефиле и доделување на наградата ученик на генерација ,којашто и припадна на Ана Телетанска и прогласување на 10 најдобри ученици на оваа генерација , коишто добија наградно патување низ Европа.

Среќа и успех понатаму им посакуваме на сите матуранти!

https://www.facebook.com/delcevo365.mk/videos/79003892241240

https://www.facebook.com/delcevo365.mk/videos/1787505441665893

https://www.facebook.com/delcevo365.mk/videos/193078883642940

https://www.facebook.com/delcevo365.mk/videos/789773312445722

https://www.facebook.com/delcevo365.mk/videos/637095204510780