Отворен ден на нашето училиште

Пред деветтоодделенците од двете основни училишта од нашиот град, на 01.06, ги претставивме образовните профили кои ги нуди нашето училиште.

Ви благодариме за одвоеното време драги ученици, наставници и родители!

Ве очекуваме да бидете дел од СОУ „Методи Митевски-Брицо“.

https://www.facebook.com/delcevo365.mk/videos/938744444010120