Државен натпревар по биологија

На државниот натпревар по биологија ,следните ученици од нашето училиште освоија:

1.Даријан Ефтимов прва награда

2.Андреа Димитровски трета награда

3.Теодора Тодоровски трета награда

4.Симона Ќурчиска трета награда

5.Ина Мишева пофалница

6.Магдалена Георгиевска пофалница

7.Дамјан Маневски пофалница

8.Ива Ивановска пофалница

Честитки до учениците и нивниот ментор проф.Милица Георгиева 🏆