Државен натпревар по Географија

На Државниот натпревар по Географија, одржан на 13.05 на ПМФ во Скопје, учениците од нашето училиште ги освоија следните награди:👉 Прва година:

Ива Цонева -втора награда

Ивана Дамјановска-трета награда

Вања Георгиевска -трета награда

Даме Ивановски -пофалница

Ефимија Димитковска

👉 Втора година:

Ева Ивановска- пофалница

Анастасија Новоселска-пофалница

Елена Митевска

Честитки до вредните ученици и нивниот ментор, проф. Анета Николова. 🍀