Општински натпревар по англиски јазик

На ден 19.03.2022 год во Виница,во организација на ELTAM, се одржа општински натпревар по англиски јазик,на кој под менторство на проф.Желеанка Демирова и проф.Дијана Атанасова ,учество зедоа учениците

-Стефанија Ќурчиска -I година ,освои прво место

-Софија Георгиевска-I година ,освои прво место

-Ана Телетанска-III година,освои второ место ,

-Бранислав Лазаров -II година,освои трето место и овие ученици ке учествуваат на регионалниот натпревар.

Со пофалница за учество се здобија учениците

-Горјан Малешевски и

-Методи Андонов

Честитки до менторите и учениците и успех на регионално ниво.