„Рацин – поет на болката и љубовта“

Ученичката Мила Сугарева од СОУ М.М-Брицо- Делчево е победник на ликовниот конкурс „Рацин – поет на болката и љубовта“ земајќи прва награда.Тоа е ликовен конкурс за ученици од средно образование.

Честитки до Мила и нејзиниот ментор проф.Анета Џоревска-Костадиновска и им посакуваме уште поголеми успеси .