Општински натпревар по географија

На општинскиот натпревар по географија одржан на 28.1.2023 година учениците Ива Цонева Вања Георгиевска Ефимија Димитковска Даме Ивановски Ивана Дамјановска Ева Ивановска Анастасија Новоселска Елена Митевска Ина Мишева Ива Ивановска Дамјан Маневски под менторство на професорката Анета Николова од СОУ „Методи Митевски Брицо” – Делчево се пласираа за регионалниот натпревар по географија.Голема благодарност до регионалниот координатор професорката Анета Николова за реализација на натпреварот.