Регионален натпревар по географија

На регионалниот натпревар по географија,одржан на 25 март 2022 година, во регионот на Делчево и Македонска Каменица, учениците:

Андреа Димитровска

Ева Ивановска

Наталија Дамјанова

Ива Ивановска

Ина Мишева

Магдалена Георгиевска

Симона Ќурчиска

Александра Попова

Ерика Стоименовска

Фросина Јовановска

од СОУ„ Методи Митевски -Брицо “ Делчево, се пласираа на државниот натпревар по географија. Многу среќа и успех им посакуваме понатаму.

Благодарност до професорката Анета Николова, која во улога на регионален координатор ги спроведе натпреварите.