Награди за учениците од ММБрицо на државниот натпревар по биологија

На одржаниот државен натпревар по биологија и оваа година учениците од нашето училиште постигнаа  висок успех.  Освоени се следните награди:

  1. Верица Ѓеоргиева II година    освои  I награда   под менторство на проф. Марина Синадиновски,
  2. Милена Начовска I година освои III награда под менторство на проф. Милица Георгиева,
  3. Елеонора Трајанова I година   освои III награда под менторство на проф. Милица Георгиева,
  4. Марија Николовска IV година доби пофалница под менторство на проф. Марина Синадиновски,

Честитки и за учениците и за менторите и следната година со уште поголеми успеси.

Комплетните резултати од натпреварите по биологија можете да ги видите тука.

Leave a Reply