Се реализираше завршната екскурзија за III година

Во периодот од 06.05.2018 до 12.05.2018 се реализираше планираната завршна екскурзија  за учениците од III година. Според програмиата посетени беа градовите:

Венеција, Верона , Милано, Ница, Сан Тропе , Кан, Ез, Монако, Монте Карло и др попатни градови.

Екскурзијата е во целост реализирана според предвидената програма и предвиденото време. Учениците беа задоволни и со видливи емоции зборуваа за доживувањата од екскурзијата.

Leave a Reply