Учениците од М.М.Брицо и оваа година постигнаа одлични резултати на натпреварите

Натпреварите за оваа учебна година се уште се во тек. На регионалните натпревари  поголем број на ученици од нашето училиште се пласираа за  државените  натпревари а тоа се:

Верица Ѓеоргиева, Ангела Ефтимовска и Евгенија Пандова  по биологија , ментор Марина Синадиновски;
Милена Начовска  по биологија, ментор Милица Георгиева;
Михаела Маневска  по македонски јазик и  литература, ментор Весна Соколовска;
Евгенија Пандова  по германски  јазик, ментор Васка Пандова;
Трајковска Бојана и Гоцевска Моника по англиски јазик, ментор Дијана Атанасова.

Им посакуваме успеси.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *