Завршна екскурзија 2018

Во СОУ„М.М.Брицо“  во тек се подготовките околу организирање  на завршна екскурзија  за учениците од III година. Програмата за изведување на екскурзијата  е изготвена, во тек е прибирање и разгледување  на понудите. Програмата може да ја видите  на следниот линк:
Програма за екскурзија 2018

Leave a Reply