Спортски ден 2018

Денес 17.03.2018  година,  СОУ „М.М.Брицо“  по предлог на училишната заедница организираше спортски ден под мотото „Сите во спортска опрема, сите спортуваме“, со цел промовирање на здравјето и физичката активност, рекреација и заедничко дружење.  Учениците заедно со наставниците и дригите вработени во училиштето ја поминаа пешачката патека помеѓу Делчево и с.Звегор во должина од 4400 м. Учество во настанот зедоа околу 300 учесници со што целите  на настанот беа постигнати.

                     

                           

Leave a Reply