Учениците од текстилната струка ја покажаа својата креативност

Учениците од текстилната струка, по повод новогодишните и божиќните празници ја покажаа својата креативност и умешност. Тие заедно со своите наставници  по текстилните предмети дизајнираа прекрасен новогодишен модел кој е поставен во влезниот хол на училиштето . Со тоа придонесоа за збогатување на новогодишниот амбиент во училиштето.

   

За збогатување на празничната атмосвера се погрижија и членовите на училишната заедница кои ја накитија новогодишната елка која е поставена во холот на првиот кат.

One Reply to “Учениците од текстилната струка ја покажаа својата креативност”

Leave a Reply